Ja, VI ER RET NØRDEDE

Jo flere data jo bedre, for det betyder, at vi komme helt tæt på og hviske netop din målgruppe i øret

Om Roscoe & Stars

Tilstedeværelsen på de sociale medier er ikke målet i sig selv. Derimod handler det om leads, salg, awareness og stærke relationer. Markedsføring på de sociale medier er ikke længere gratis – og netop derfor har vi specialiseret os i annoncering på Facebook, Instagram m.m. og kan ramme udvalgte segmenter meget præcist. Derudover har vi, som en af meget få danske virksomheder, en direkte hotline til Facebooks hovedkontor.

 

Slutningen er begyndelsen

Det er slet ikke så bagvendt, som det lyder, når vi siger, at vi altid begynder med slutningen. Det betyder nemlig bare, at vi opbygger alle kampagner med fokus på slutresultaterne. Vi baserer vores arbejde på målbare data. I den første fase af samarbejdet samler vi data, så vi kan finjustere kampagnerne og ramme de mål, som vi har fastlagt sammen med jer.

 

Vi er strategisk kreative – 360 grader rundt

Ja, vi må nok erkende, at vi er temmelig nørdede – også når det kommer til det kreative aspekt. Vi arbejder systematisk og elsker at lege med både ord, tal og billeder. Vores fokus er altid på at skabe de bedst mulige synergier, så vi hurtigere kan nå jeres mål. Vi elsker skæve, kreative ideer, men ikke på bekostning af de ting, vi ved, virker. Vores arbejde kalder ikke på trylleformularer, men tværtimod på de gode håndværk. Succes online handler i høj grad om vedholdenhed og synergi på tværs af alle platforme.

Vi har et stærkt netværk af nogle af landets dygtigste fotografer, videofotografer, grafiske designere, webdesignere og SEO-folk. Vi koordinerer gerne alle tiltag, så det er så nemt som muligt for jer, der kun skal kommunikere med en enkelt samarbejdspartner, nemlig os.

 

Vi er fleksible og altid online

Vi er altid tunet ind på jeres kanaler, så I ikke behøver at være det. Det skaber tryghed og ro i maven og gør, at I kan fokusere på dét, I er allerbedst til. Vi kontakter jer kun, hvis jeres community stiller spørgsmål, vi ikke kan svare på. Det betyder, at jo bedre vi kender hinanden og jeres virksomhed, jo bedre kan vi hjælpe jer. Derfor stræber vi efter lange og gode samarbejdsaftaler med alle vores kunder.

Roscoe & Stars holder til i lækre lokaler i Valby – du er altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en snak om din online-strategi.Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/roscoeandstars.dk/public_html/administrator/wp-includes/functions.php on line 3343