Annoncering på Instagram

Annoncering på Instagram

Annoncering på Instagram er det nyeste skud på stammen, når det gælder annoncering på de sociale medier. Instagram er meget mere end madbilleder og modeblogs – det er en særdeles god kanal til at fortælle historier og kan sammenlignes med et lækkert magasin, hvor produkter og ydelser kan præsenteres direkte i brugernes egen billedstrøm.

Instagram er ejet af Facebook. Det har bl.a. den fordel, at man som annoncør får adgang til de meget avancerede segmenteringsmuligheder via Facebooks annoncemodul, Power Editor. Det betyder, at vi kan udnytte data fra Facebook og dermed ramme målgruppen meget præcist.

Vi kan hjælpe jer med:

  • Rådgivning i forbindelse med annoncering
  • Opsætning af kampagner
  • Retargeting
  • Splittesting
  • Vedligeholdelse/optimering af annoncer
  • Indsamling af data

Vi anbefaler, at annonceringen understøttes af løbende organiske opdateringer samt de rette landing-sider. Instagram-annoncering skal opsættes korrekt, overvåges og justeres løbende.

Derfor får I de bedste resultater med et længerevarende samarbejde, hvor annoncerne produceres strategisk ud fra overordnede mål i jeres virksomhed.

Hvis I er interesserede i at lære, hvordan I selv kan komme i gang med annoncering på Instagram, anbefaler vi en skræddersyet workshop.Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/roscoeandstars.dk/public_html/administrator/wp-includes/functions.php on line 3342