Content Marketing

Content marketing

Der er hård konkurrence om jeres målgruppers opmærksomhed. Derfor kræver det, at I giver den ekstra meget gas med at lave det gode indhold, der kan gøre jeres målgruppers hverdag nemmere eller sjovere.

Det er ingen hemmelighed, at jeres virksomhed er på Facebook, Instagram m.v. for at tjene penge. Når det er sagt, har målgruppen en lav tolerance overfor opslag, der ligner reklamer. Med andre ord skal der tænkes mere kreativt og fokus skal vendes, så I spørger jer selv, hvordan I på bedste vis kan hjælpe målgruppen. Nøgleordene er dialog, nærvær og dybdegående relationer, hvis et like skal blive til en loyal ambassadør.

Vi laver en skræddersyet strategi, som tager udgangspunkt i jeres målsætninger og budget, og I kan trygt overlade den koordinerende rolle til os. Vi kan tage ansvaret for både idéudvikling, produktion og eksekvering af dit indhold til de sociale medier.

Vi kan hjælpe med:

  • Strategiudvikling – en overordnet plan for jeres indhold
  • Kreative ideer – skæve indspark og nye vinkler som er forankret i strategien
  • Tekstforfatning – de helt rigtige ord i den rigtige rækkefølge til lige præcis jeres målgrupper
  • Billedredigering – gode billeder forvandlet til annoncer, profil- eller coverbilleder
  • Videoproduktion – interview-, stemnings- eller produktvideoer
  • Koordinering af content-udvikling – kommunikation med samarbejdspartnere og influencers

Når I vælger Roscoe & Stars, får I adgang til vores stærke netværk af videofotografer, fotografer, webudviklere og grafikere. Det betyder, at I kun behøver at kommunikere med os frem for at skulle bruge en masse tid på at koordinere med flere forskellige producenter på én gang. Vi sørger for, at det hele klapper perfekt.

Hvis budgettet er meget begrænset, foreslår vi i stedet muligheden for at få personlig rådgivning og sparring, som klæder jer godt på til at varetage indholdsproduktionen selv.Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/roscoeandstars.dk/public_html/administrator/wp-includes/functions.php on line 3342