E-mailmarkedsføring

E-mailmarkedsføring

Jo flere gange du kan fange din målgruppes opmærksomhed med godt indhold, jo bedre.

Du kender det nok fra dig selv. Det med, at du sjældent køber et produkt eller en ydelse, første gang du bliver præsenteret for den. Heller ikke anden eller tredje gang. Derfor er det vigtigt at få en krog i dine målgrupper, så I har mulighed for at kontakte dem med relevant, godt indhold mange gange.

I skal hjælpe, inspirere og underholde – og først derefter skal I sælge. Det gælder om at kommunikere på jeres målgruppes vegne og opbygge den nødvendige tillid, inden indsatsen konverterer læserne til købere. Når den gør det, får I kunder, som er mere loyale, og som oftest vender tilbage flere gange. Det er vores erfaring, og det vil vi gerne hjælpe jer med.

Vi kan hjælpe jer med at:

  • Samle permissions – få relevante adresser til jeres liste
  • Skrive e-mails – hjælpsomme, vedkommende og sælgende (serier af) mails
  • Opsætning af autoresponders – e-mails med velkommen, tak og farvel er vigtige at have styr på
  • Integrering med webshop – de rigtige triggers på de rette tidspunkter i købsprocessen

Vi klarer også gerne kommunikationen, når jeres modtagere svarer på en mail – både de positive og dem som synes, at det er noget værre bras. Et af vores mål, når vi laver e-mailkampagner, er faktisk at skræmme nogle af de tilmeldte væk. Hvis mailserierne er for ligegyldige, er der ingen, som hader dem, men til gengæld er der heller ingen, som elsker dem – og i sidste ende er målet netop at vække følelser og skabe loyale kunder. 

 Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/roscoeandstars.dk/public_html/administrator/wp-includes/functions.php on line 3342